Show Kooza van Cirque du Soleil naar Nederland

13-01-2014 @ 22:25

Vanaf 13 maart tot 14 april zet Cirque du Soleil haar grote witte tent weer neer op P2 naast de Amsterdam ArenA voor de spectaculaire KOOZA shows. Deze Cirque du Soleil voorstelling is nog nooit eerder in Nederland vertoond en staat nu enkel in Amsterdam, voor slechts een maand, voordat het gezelschap de rest van Europa aan gaat doen.

KOOZA is ontwikkeld en geregisseerd door David Shiner, één van de Cirque artiesten van het eerste uur. Vroeger stond hij als clown in de arena en die afkomst verloochent zich niet: KOOZA zit vol frivoliteit en humor.

Aan spanning en spectaculaire acts ontbreekt het de show ook niet, met als onbetwist hoogtepunt het Wheel of Death. Het Columbiaanse duo Jimmy Zapata en Ronald Montes halen halsbrekende toeren uit op een rad dat met duizelingwekkende snelheid ronddraait.

De kaartverkoop ging reeds in oktober al van start, en het Canadese Cirque du Soleil bewijst wederom een ongekende populariteit in Nederland te genieten.

Vanaf 13 maart – 14 april 2014 verzorgt Cirque du Soleil in Nederland de KOOZA shows.
Deze staan van dinsdag t/m zondag in de Grand Chapiteau op P2 naast de Amsterdam ArenA.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 35,50 (volwassenen) of € 25,50 (kinderen) via www.cirquedusoleil.com/kooza of via www.ticketmaster.nl/kooza Telefonisch reserveren kan ook: 0900-300 1250