DE TERUGKEER VAN EEN WARE KLASSIEKER: SALTIMBANCO

28-09-2009 @ 17:03

DE TERUGKEER VAN EEN WARE KLASSIEKER: CIRQUE DU SOLEIL PRESENTEERT SALTIMBANCO
Na twee jaar is Cirque du Soleil terug in Nederland! Van 10 tot en met 13 december presenteert Cirque du Soleil Saltimbanco, een unieke arena show in Ahoy Rotterdam.

Saltimbanco is een intens acrobatisch spektakel geïnspireerd door het stedelijke gevoel van een wereldstad en haar kleurrijke inwoners. De show gaat over het ontdekken van het stadse leven in al zijn ontelbare vormen; de mensen die er wonen, hun eigenaardigheden, families, groepen, de drukte op straat en torenhoge wolkenkrabbers.

De cast van 50 topartiesten uit 20 verschillende landen doet het publiek versteld staan met verbazingwekkende acrobatiek in de karakteristieke Cirque du Soleil stijl. Vol van kleur, vermaak en verwondering is Saltimbanco een vrolijke show met theater, dans en muziek voor de hele familie.

Officiële ticketverkoop via livenation.nl of cirquedusoleil.com

Meer over Cirque du Soleil
Dit jaar bestaat Cirque du Soleil 25 jaar. Wat ooit begon als een groep straatartiesten in Quebec is in 25 jaar uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 4.000 werknemers die hoge kwaliteit van entertainment levert. Guy Laliberté is de oprichter en huidig topman van Cirque du Soleil.

Cirque du Soleil - Saltimbanco
Donderdag 10 december tot en met zondag 13 december
Ahoy- Rotterdam
Entree: € 85, € 69, € 59, € 45 (excl. servicekosten).
Aanvang: donderdag en vrijdag 20.00 uur, zaterdag 15.30 en 20.00 uur, zondag 15.30 uur